Lush: No Drought

Att tvätta håret ofta är inte alls bra för håret (eller plånboken när man har rött hår!) och därför är torrshapo en halt fantastisk uppfinning. Just nu använder jag Lush torrshampo, No Drought. Det är det bästa och mest dryga torrschampo ja någonsin testat, pudret är helt vitt men det lägger sig inte som en hinna på håret utan mattar bara ner en aning men håret känns mycket fräschare och doftar gott. 
 
Som med alla Lush produkter är den inte testad på djur och något som är ett stort plus för mig är att det är en riktigt kort ingridienslista där man förstår vartenda ord. Till skillnad från många andra torrshampon häller man ut pudret antingen först i händerna eller direkt i hårbotten, detta gör att det lätt kommer puder på kläder och golv. Det går oftast bra att bara borsta bort det som kommer på kläderna (även svarta) utan att pudret sätter sig i kläderna. 

    Fördelar:
  • Det lämnar ingen hinna på håret 
  • Man måste inte borsta igenom håret utan bara gnugga lite lätt (perfekt för de med lockigt hår som inte borstar håret när det är torrt)
  • Den doftar fräscht och gott (citron och grapefrukt) 
  • 100% naturlig, fri från konserveringsmedel och veganvänlig.
  • Produkten är också extremt dryg, jag använder den väldigt ofta och har inte ens använt 1/4 (har haft den sen oktober 2013)
   Nackdelar:
  • Det kan vara svårt att "träffa rätt"  i och med att det inte är en spray och man spiller lätt.

Betyg: 4,9 / 5 Den hade fått en solklar femma om det inte hamnade massa puder på kläder och golv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback