Svarta vårnaglar!

Svart är inte den färg som förknippas med vår men endel känner sig snyggast i svart så jag har gjort en manikyr med en svart bas som ändå känns lite mer "vårig".

Stämpelplattorna är en så otroligt bra uppfinning för alla som vill göra mönster på naglarna men kanske inte har tålamodet att göra det på fri hand. The Nailasaurus har en bra tutorial på hur man använder dessa plattor som ni kan se om ni klickar HÄR. Det som är viktigt när man använder sig utav den här metoden är att låta allt torka helt innan man börjar, annars kan man lätt få fula avtryck och liknande. Är basen helt torr går det också lätt att försiktigt skrapa av trycket om man blev missnöjd med placeringen osv, därför är det också viktigt att använda ett topplack när man är klar så inte trycket skavs av efter ett par timmar. 

Det silvriga lacket jag använt här kommer från make up store och heter Michael, det är ett perfekt lack att använda till dessa manikyrer! Alla lack passar nämligen inte, lacket får inte vara för skirt eller för snabbtorkande, men inte heller för segt. Man får testa med olika lack helt enkelt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback